Здраве и красота » Грижа за ноктите » Какви тенденции има маникюр в домашни условия, полезни съвети за изпълнението на

Какви тенденции има маникюр в домашни условия, полезни съвети за изпълнението на

Какви тенденции има маникюр в домашни условия, полезни съвети за изпълнението на Направи си маникюр в домашни условия в днешно време не е лесно.

Около много идеи, дизайн, интериор, мотиви и много различни неща.

Но просто маникюр, това още не е всичко, много жени искат да следват модата, така че какъв ще бъде този сезон модерен маникюр – фото ние предлагаме да видим сега.

Идеи за маникюр 2014 г. само удари едновременно простота и изключителна красота.

Тази година на мода от почти всичко, като се започне с блестящи переливов, класика, и завършва с матиран ефект на ноктите.

Модерен маникюр в домашни условия – проучване и тенденции

Какви тенденции има маникюр в домашни условия, полезни съвети за изпълнението на Както никога са актуални чертежи в стила на кубизма, с различни футуристическими щампи, кошмарен истории от кръгчета и точки.

Този сезон популярни ивица, както и в облеклото, така и в маникюре. Вертикална, хоризонтална, наклонена, пунктирана, всичко, което може да се направи със собствените си ръце. Важното е, че линиите са одноцветные и тънки.

Много модни се считат за лакове с матово покритие. Те превръщат маникюр в картина, нарисувана от цветове. Могат да се комбинират с гланц лак за рисуване-различни шарки и рисунки. Също така, в този сезон на мода просто накрасить нокти бял лак. Той изглежда невероятно нежна и се съчетава с дрехите на всеки цвят.

Неизменно остава популярен френски маникюр. Въпреки това, сега е на мода да го направите с помощта на тъмни нюанси на върха на ноктите – черно, синьо, лилаво. В основата на това може да служи бял, светъл и прозрачен лак.