Здраве и красота » Бременност и раждане » Какви признаци за започване на раждането преждевременно и трябва ли да се тревожите

Какви признаци за започване на раждането преждевременно и трябва ли да се тревожите

Какви признаци за започване на раждането преждевременно и трябва ли да се тревожите Когато една жена е бременна – тя се намира в магьосническия състояние отвлеченности, но колкото по-близо срок на предполагаемото раждане, напрежението нараства.

В тази ситуация, е важно предварително да се знае признаци на предстоящото раждане, които могат да започнат във всеки един момент.

Агенти на предстоящото раждане жените често се бъркат с признаците на началото на раждането, се опитаме да разберем защо.

Признаци за предстоящото раждане – агенти

Какви признаци за започване на раждането преждевременно и трябва ли да се тревожитеНай-добри признаци, че скоро ще започне раждане:

  • Около две седмици преди да започне раждането на корема при жените пада по-долу, тъй като плодовете придвигается до областта на таза. От това може участиться уриниране и ще се появи оток.
  • Знак за предстоящото раждане също е рязко отслабване на 2 – 3 паунда, за сметка на усвояването на плода води.
  • Много се проявява в промяна на настроението, която не е толкова забележим в продължение на целия период на бременност. За една – две седмици преди раждането жената след това плаче, смее се, а след това започва да върши всички домашни дела.
  • В последните пренатални дни става по-лесно да диша, изчезва киселини в стомаха и затруднено дишане, но въпреки това става по-трудно да спи и да ходи.
  • Промяна в апетита говори за предстоящото раждане. Ако сте в период на бременност обичаше обилно ядене, след това в последните дни-не искате, и обратното.
  • Черва, които пред хората в нужда скоро родовете започва да се изчистите от токсините, и идва диария, заедно с учащенным уринирането. Този симптом се появява за 2 – 7 дни преди раждането.
  • За сметка на това, че бебето расте, му става тясно в матката, така че той дълго време може да не бързайте и не пинаться.
  • Знак за започване на раждане е тъпа болки в долната част на корема, поради факта, че костите трябва да се подготви и размягчиться за подготовка за раждане.
  • През цялата бременност, лигавицата запушва шийката на матката защитава бебето от инфекции. Няколко дни преди раждането, тя излиза и започва процес на разкриване на шийката на матката.

Ако наблюдавате при себе си поне няколко признаци за започване на раждането, може бавно да започне да събира нещата в болницата.