Здраве и красота » Грижа за ноктите » Правим маникюр ръцете си с помощта на игла, лепенката и гъби

Правим маникюр ръцете си с помощта на игла, лепенката и гъби

Правим маникюр ръцете си с помощта на игла, лепенката и гъби Направи красив маникюр с ръце в днешно време – лесно и просто.

Всяка идея може да се намери в лъскава дневника си и в интернет.

При това заедно с красивата картина често свързани подробна инструкция.

Кажи и ние да ярък маникюр домове със собствените си ръце и с помощта на подръчни средства.

Ще, как да се изпълняват хигиенни маникюр, който се счита за основен компонент на дизайн нокти и грижа за ръцете като цяло.

Хигиенни маникюр – грижа за ръце

Хигиенни маникюр е неразделна част от грижа за вашите ръце и директно ноктите. Без него е невъзможно да си представим нито един по-нежен себе си една жена и едно младо момиче. Но не много хора знаят, че този вид маникюр е няколко вида, като всеки от тях има свой собствен набор от функции.

Хигиенни маникюр може да се нарече обрезной и необрезной му вариант. За разлика от първия от втория в начина на работа с епидермиса и страничните кожни валяци.

  • Принципът на обрезного маникюр се състои в премахване на кожичките с помощта на ножици, клещи. Преди да го направя, пръстите на ръцете се държат известно време в специална ванночке. Поради отмачивания и се случва по-лесно премахване на излишна кожа.
  • В необрезном маникюре ненужна кожа "спиливается" с помощта на пилочки, а ципа – или пързалки, или се отстранява със специални средства.

Правим маникюр ръцете си с помощта на игла, лепенката и гъби За омекотяване на кожичките при желание да я обръщам внимание, може да използва метода на "отмачивания ръце на ванночке или смекчаващи вината масло, наносящиеся на нея.

В процеса на изпълнението на един или друг вид хигиенни маникюр, също се случва за подрязване на дължина на ноктите и придаващи им форми, почистване на замърсявания по тях. Важното е, че повърхността на ноктите могат да бъдат изложени на полиране. Особено важно на този етап, ако на тях имат неравности или грапавини.

Не много хора знаят, че освен нокти хигиенни маникюр предполага грижа за кожата на ръцете. След приключване на работата по ноктите е желателно да се отдадете и здравето на кожата.

За това можете да приложите:

  • Различни ексфолианти, които позволяват изтрий ороговелый слой,
  • Подхранващи кремове, насыщающие кожата с витамини (например А и е),
  • Овлажнителите, които нарушаването на водния баланс, което води до стареене на кожата,
  • Витаминни маски, които са лесни за приготвяне с 1 чаена лъжичка сок от алое, 1 супена лъжица. л. мед и същото количество зехтин.

Чрез такива прости средства, кожата, ръцете винаги ще изглежда добре поддържани и здрави. Защото достойнството на жената се основава не само на красотата на ноктите, но и в здравословен вид на кожата на ръцете. Гледа, може да се определи възраст, а трябва ли да го добавите?