Здраве и красота » Грижа за ноктите » Необичайни видове маникюр - горещ маникюр и маникюр на водата, как можете да ги направите в къщи

Необичайни видове маникюр - горещ маникюр и маникюр на водата, как можете да ги направите в къщи

Необичайни видове маникюр - горещ маникюр и маникюр на водата, как можете да ги направите в къщи Горещ маникюр доста приятно, а съответно и скъпо.

Той се извършва с помощта на различни масла и кремове.

Процесът на горещия маникюр се състои в това, че маслото трябва да се затопли, и да го използвате под формата на топлина.

Горещият маникюр е необходим за тези, които имат суха кожа. Кожата може да бъде суха, по различни причини, това може да бъде влиянието на различните перилни препарати или просто на въздействието на външната среда.

Които се нуждаят от горещ маникюр

Да се справят с проблема суха кожа може с помощта на специални хидратиращи кремове, но те, понякога, не оказват необходимия ефект. В този случай ще помогне за горещ маникюр. Освен това, той има свойството да усилва действието на всички козметични средства, които се прилагат в свои ръце. След такива процедури като горещи маникюр, вие веднага ще усетите, че вашият крем става много по-добре да се грижим за кожата на ръцете.

Необичайни видове маникюр - горещ маникюр и маникюр на водата, как можете да ги направите в къщи Ако вашата кожа започва да остарява, а след това тя също така е необходимо горещ маникюр. Тъй като той ще помогне на кожата да стане по-добре поддържан, еластична, и писалката ще изглежда млад. Също така горещ маникюр допринася за заличаването на малки бръчки.

При провеждането на горещ маникюр, няма нищо сложно. Го прекарват в почти всички салони за красота. Ако решите да се възползвате от услугите на специалист, а след това този процес ще се състои само в това, че ще трябва да се спуснете ръцете си за 20 минути в ванночку от топъл зехтин.

Услуги от майстори, разбира се, винаги на професионалистите ниво, но и те са доста. Тази процедура е скъпа.

Ако искате да спестите пари и да не губите време за екскурзия в салон за красота, това ви е достатъчно да купите необходимото масло, и провеждане на тази процедура у дома. За това трябва загрейте маслото на водна баня. А по-нататък все така, както и във всеки магазин: дръжте ръцете си в олио в продължение на 20 минути.

Когато се опитате този горещ маникюр, той, без съмнение, ще се радвате, и вие ще искате да го прекара редовно. Така че, за да се улесни процеса може да се купи електрическа ванночку. Тези специални ванички за горещ маникюр могат да бъдат закупени във всеки специализиран магазин.

Плюсовете на тази на ваната е, че той загрява маслото до необходимата температура, и я поддържа в продължение на цялата процедура. Както виждаме, горещ маникюр, без съмнение, е необходимо всички жени. Той се грижи за ръцете, прави кожата млада и красива.