Здраве и красота » Бременност и раждане » Млечница при бременност, нейните симптоми, особено нейната лечение

Млечница при бременност, нейните симптоми, особено нейната лечение

Млечница при бременност, нейните симптоми, особено нейната лечение В съвременното общество почти всяка жена е чувала за такова заболяване, като кандидоза.

Набор на жени на всяка възраст от това заболяване се яви поне веднъж в живота си.

Важно е да не се бърка вашата млечница с други сериозни заболявания, защото симптомите на много от половите инфекции са много сходни.

Всичко за заболяването и опасно ли е млечница при бременност, вие ще се научите по-нататък.

Симптоми на млечница при бременност

Млечница при бременност, нейните симптоми, особено нейната лечение Млечница – е утвърдено име на болестта, при която женските полови устните са изложени на сильнейшему зуду, а от вагината излиза секрет под формата на малки бучки и имат неприятна миризма и кисел. Кандидоза е често причинено от гъбички рода Candida, така че неговото научно наименование – кандидоза.

Симптоми на млечница при бременност в остра форма на заболяването:

  • Гъста бяло течение от влагалището, наподобяващи кисел мляко.
  • Сърбеж и парене във влагалището, около срамните устни. Сърбежът се засилва след полов акт, вземане на топла вана, уриниране.
  • Зачервяване и подуване на лигавицата на половите органи и влагалището.
  • Болка след полов акт, и уриниране.

Също така е форма на заболяване, когато жена и не предполага, че е носител на гнойна инфекция, докато тя не вземат натривка от влагалището. Тази форма на гнойна инфекция се нарича – децата на носител и по време на бременност голяма вероятност да се зарази от него детето по време на раждането.

Много рядко при 2 – 3 % от жените се наблюдава устойчив кандидоза. Симптоми на млечница може да продължи около месец, след това влага и отново да се появяват.

Ако при вас се появи млечница – това не означава, че си от някой подцепили. Кандидоза може да се появи поради много причини, за които ще научите малко по-долу.