Здраве и красота » Грижа за ноктите » Маникюр на дълги нокти

Маникюр на дълги нокти

Маникюр на дълги нокти

Всеки маникюр е в състояние да привлече вниманието на околните, но дълги нокти са особено забележими, така че да се грижат за тях и да направи красив маникюр е много важно. Някои смятат, че дълги нокти за сега не са много уместни, но това е погрешно, защото голяма дължина е в състояние да промените външния вид на вашите ръце, визуално удлинив пръстите. Ето защо много хора се стремят да увеличат дължината на ноктите, увеличаването им и при избора на този най-интересни и стилни варианти на проектиране.

Характеристики

Маникюр с дълги нокти винаги изглежда красиво, особено ако разнообразите външния вид на отпечатъци красив дизайн. Важна особеност на този маникюр е, че той не трябва да изглежда вулгарно. Най-универсален е обикновен маникюр е много дълъг, тъй като тя изглежда много просто, но красиво.

Ако не разполагате с много дълги нокти, но искате да се увеличи тяхната дължина, може да се направи визуално удлиняющий маникюр, например, нийл-арт с надлъжна тясна ивица. С такъв дизайн може да увеличи дължината, той изглежда много интересно, но доста светло, така че най-добре, ако по този начин ще бъде украсена само с няколко невен: среден и безименен.

Сега маникюр в голяма дължина правят малко, тъй като той не е твърде удобен и практичен. Но това е характеристика на по-голямата дължина е нещо, което може да се даде воля на фантазията и разнообразяване на ногтевые плоча най-разнообразен дизайн. На тях може да се направи най-необичайни модели, чертежи.

Много красива на голяма дължина изглежда класически френски маникюр.

Но все пак сега на мода е максималната дължина, а само разумни . Именно тя е в състояние да направи справя по-женствена и изискана. За да невен изглеждаше съвсем накратко, най-добре е да се даде предимство на дизайн в светли пастелни цветове, с неброскими рисунки, с малък размер. Още една модна характеристика на маникюр, може да се нарече това, че има възможност да им даде най-разнообразна форма, например, може да изберете квадратна или овална. Много модерен в момента се счита за форма със скосени ръбове, които са стеснени към върха. Но този вариант изглежда много необичайно, тази форма на ноктите - избор на екстравагантни красавици.

Най-смел е маникюр с голяма дължина на остри форми. Особеност на този маникюр е, че го правят, най-вече, само в светли цветове, разнообразив ноктите си само кристали или пайети. Дизайн и форма на ноктите ще зависи само от вашия избор, но е по-добре при създаването на този маникюр следват съветите на стилисти, за да се формата и дължината на ноктите предизвиква възхищение, а не е изненадан изглежда.

Най-добре е, ако дизайнът бъде резервиран, но оригинален.

За кого е подходящ?

Вариант на маникюр с дълги нокти не е подходящ за всички жени. Избор трябва да зависи от вашия стил дрехи и от това, на кое събитие планирате да направите такъв маникюр. Най-гъвкавият се счита за обикновен бежов или нежно-розов маникюр в голяма дължина. Това е много стилен и лесен за изпълнение дизайн, който можете да разнообразите само чист орнаменти. Също така е прекрасен офис вариант, който е подходящ и за бизнес срещи.

Младите момичета може да даде предимство на по-богата и интересна тонам, много интересно изглежда маникюр синьо ультрамаринового цвят. И сега са много актуални цвят бордо и тъмно зелено на изумрудения цвят. Това е луксозен вариант на маникюр, на дълги нокти, но той е подходящ само в случай, че имате липсващи облеклото по време на работа или ако сте на път да отидете на парти.

Опитайте се да се даде предимство само нюдовым тонам, тъй като те ще отговарят на всички обладательницам дълги нокти. Ако имате голяма дължина на ноктите и квадратна форма, можете да дадете воля на фантазията, а остри невен подходящ не за всеки дизайн и не на всички, а само за екстравагантни дами.

Също така опитайте се да се събере форма и дължина, идващи от възрастта: по-зрели жени, по-добре да се предпочитат умерена дължина.

Как да се грижим?

Да се грижи за дълги нокти трябва особено внимателно, не трябва да се допуска потрескиваний или частично изтриване на лака, тъй като недостатъците на дълги нокти ще бъдат много ясни и видими. Затова най-добре е да използвате само качествени и устойчиви лакове за нокти, които няма да бъдат обдираться. Самите пръсти и кожата около ноктите също трябва да бъдат много добре поддържан, за да не го не хвана окото, така че трябва внимателно да изрежете кожичките. Също така задължително правило за грижа за дълги нокти е, че всички те трябва да имат еднаква дължина.

Опитайте се много внимателно, за да ги носят, така че те не са повредени, в противен случай ще трябва да се отърве и от останалите нокти, за такъв маникюр не смотрелся странно, или просто изграждане на счупени ноготок.

Също така важно правило за грижа за по ноктите е стриктното спазване на форма . Всички нокти трябва да бъдат с еднаква и гладка форма, затова е нужно редовно да ги подпиливать. Също така опитайте се да използвате колкото се може повече за стягане на средства за това, те да не са крехки и по-дълго носели. В противен случай ще ви се наложи да се възползвате от гел-лак, който ще даде възможност за укрепване и запазване на тяхната дължина дълго.

Как да даде форма?

За това, за да се създаде добър маникюр, е необходимо да се инжектира ноктите идеална форма. Най-лесният вариант е овал , тъй като тази форма е много лесно да се направи с помощта на пилочки, освен това, той се отличава със своята гъвкавост, защото е подходяща за всички жени, независимо от възрастта, дължината и дебелината на пръстите.

На ноктите в овална форма перфектно и женствени изглежда всеки дизайн на маникюр. Сега съветник за маникюру предлагат на жените много интересни новости. По отношение на формата за нокти е полумесец , напомнящ по-кръгла форма. Той е подходящ за тези, които искат да маникюр смотрелся много внимателно, въпреки че на дължина. Така може да бъде много интересно за разнообразяване на по-голяма дължина, като при това повече от интересен дизайн, но като им кръгла форма.

Малко по-трудно придават квадратна форма, но това се счита за най-красив вариант, тъй като можете да си създадете само дълги ноготках. Това е прекрасна възможност за създаване на такъв проект като френски маникюр. При това може да се остави на ръба на остри или леко заоблени ги пила за нокти, за нокти. Но при това е важно да не прекалявате, защото в противен случай ноктите стават не квадратни, овални.

Най-сложна за изпълнение и най-необичайно е остър вариант. Тази форма се различава по това, че си заточени странично под наклон от двете страни, а върхът при този закругляют.

Недостатък на тази форма е, че това е най-непрактичен вариант, в края на краищата, остри нокти ще са много крехки и лесно ще се счупят.

След като решите каква форма ноктите ви да изберете, е необходимо да се получи пила за нокти, ножица, както и специални кусачками за отстраняване на кожичките. С помощта на последното средство, което премахнете излишната кожата около нокътя, както и с помощта на ножиците остави до необходимата дължина. При това всички инструменти трябва да бъдат много остри и с добро качество.

И като се придава форма на ноктите, трябва правилно да се използва и пила за нокти. При него е най-добре да се даде предимство на средни по грубост инструменти, за да не вреди на ноктите и да им даде желаната форма. Пилкой за нокти, трябва да се движи само в 1 посока, за да невен не слоились. При тази равнина инструмент трябва да бъде под нокътната плоча, за да не се опитват твърде выпиливать ноктите по краищата.

Много е важно да се направи такъв маникюр с добро дневната светлина, като се използва само качествени и професионални инструменти и лакове за нокти.

След като сте извършили всички подготвителни процедури, можете да преминете към корицата лакове за нокти, гел, шеллаком или нанасяне на друг вариант на покритие.

Идеи за дизайн

При избора на дизайн, основният фактор е, че класически маникюр трябва да е задължително с нещо смеси: това може да бъде рокля, чанта и други аксесоари. Изглежда прекрасно съчетание на нюанси на лак за нокти или модели на ногтевых плочи с бижута, които ще носите на ръце.

Не забравяйте, че дълги нокти хващат окото, така че трябва да вземете хармонично съчетание.

Луксозен вариант – това е омбре. Сега модни тенденции предполагат, че този добре изглеждащ маникюр е много стилен и актуален, е особено красиво, тя изглежда добре на дълги нокти. Той предполага плавен преход от един цвят в друг, който изглежда много нежно и романтично, особено ако при това се използват пастелни тонове. Красиво преливане на дълги ноктите – това е един много модерен вариант, който ще помогне да се привлекат към вашия маникюру голям брой ентусиазирани погледи.

Много често дълги ноктите предпочитание дават на булката, като много интересен сватбен маникюр в голяма дължина. Това може да е маникюр-красив воал или френч, както и маникюр с ярки геометрични фигури или цветя. Такива възможности са много красиви и нежни, те отлично се съчетават със сватба рокля на булката. Също така много дами предпочитат да събере маникюр в цвят червило, тъй като това е комбинация от класически и така изглежда много интересно. Важното е, това да не са прекалено ярки цветове.

Дизайн дълги нокти можете да разнообразите на различни стразиками, бусетками, пайети, глиттерами, перли, както и най-разнообразни рисунки. За летния сезон, за да проверите сочни изображения на плодове, горски плодове или морска тема. Сред жените ще бъдат винаги актуални цветя принт, който е особено изгодно изглежда добре на дълги нокти. Можете да направите монофонични бледо розов маникюр, изобразяващи един безименен ноготках двете си ръце красиви алени рози. Това е много интересен и стилен дизайн.

Също така може да се използва за нокти-арт и на дълги нокти различни абстракция или геометрични щампи, но при този случай трябва задължително да се знае мярката. За всякакви тържествени събития може да се направи по-елегантен празничен маникюр, гарнитура с интересен дизайн. В този случай, вече може да се различават по-ярки цветове, като червено, зелено, златно, сребърно.

Комбинация от червено и злато, винаги е било вярно, така че може да се направи такъв дизайн за вашата сватба, парти или на бала нощ.

Също е много стилен и необичайно изглежда воден маникюр, който идеално място за нокти-голяма дължина. Това също е прекрасен вариант за почивка или друг празник. И На дълги нокти може да се направи и обемни рисунки, например, на големи цветя. Но по-добре, ако такива цветя, които ще бъдат нежни и бледи, за да нокти изглеждаше много женствена. Тези цветя могат да бъдат покрити с пайети или да ги декорирате с красиви зелени листата, така че те да са гвоздеят на вашия маникюр.

Тайните на специалисти

  • Стилисти твърдят, че дългите нокти не са подходящи за всички момичета. Но много представителки на прекрасния пол все пак искат да се увеличи дължината на ноктите, изграждане на тях. Всички експерти посочват, че дългите нокти на краката може да ви донесе много неудобства, но ако ще се полагат грижи за правилно, те ще изглеждат много добре.
  • Освен това, всички експерти посочват, че слезающий и ободранный лак е особено видна в ноктите си голяма дължина, така че трябва много внимателно да се грижат за тях. Също така те твърдят, че ключът към красивия маникюр и на дълги нокти е нещо, кой оттенку вие отдадите предпочитание, в края на краищата, хармония трябва да бъде във всичко.
  • Всички стилисти съветват да се на дълги нокти с маникюр само със светли нюанси лакове, той да смотрелся много елегантно. Те препоръчват да изберете бежово, бледо розово, светло синьо, мента, ирис, както и бял цвят.
  • Не си струва да се боядисват ги в един тон много ярък и пищен нюанс. Ако искате да разнообразите маникюр, стилисти съветват да отделят само няколко пръста или да рисувате върху тях ярък модел, но не покрива ярък лак за всички нокти. Също така специалисти по маникюру показват, че дължината на ноктите само по себе си в никакъв случай да привлече към себе си възгледи, така че трябва да се постараем да не се фиксирам върху дизайна им натоварване на ноктите ярки детайли. Дизайн на ноктите трябва да изглеждат елегантно и пестеливо.
  • Задължително, за да са в такъв маникюре присъстваха на ноктите, боядисани в един тон. Най-добре е да го направите с минималистичен дизайн, не изобразявайки на тях големи и закачливите модели. Също така специалистите препоръчват не да се боядисват ги тъмни лакове, но ако много искате, може да покриете ноктите един тъмен дълбок тон, като цвят бордо, малахитово или тъмно синьо. Тези изящни цветове също са в състояние да добавите ви женственост и чар.
  • И всички професионалисти в маникюру уверя, че по-голямата дължина на ноктите има един недостатък: ай само един ноготок, можете да загубиш само на маникюр, тъй като така той ще изглежда много грозно. Ето защо в случай, ако имате тънки и ломкмие от природата плоча, а искате по-голяма дължина, на стойност отдават предпочитание на изграждане или корицата на гел-лак, като тази възможност е много траен - дизайн се задържа до 2-3 седмици, освен това, гел-лак може за укрепване на дълги нокти.

Как да се направи красив маникюр с гел лак вижте в следващото видео.