Здраве и красота » Грижа за ноктите » Маникюр бадемова форма (33 снимки): идеи за дизайн на бадемовидни нокти 2017

Маникюр бадемова форма (33 снимки): идеи за дизайн на бадемовидни нокти 2017

Маникюр бадемова форма (33 снимки): идеи за дизайн на бадемовидни нокти 2017

Бадемовидни нокти – това е много популярен в момента вариант, защото тази форма се отнася към ретро-стил. Тя изглежда много красиво. Не е тайна, че през 80-те години почти всички жени носели ноктите са бадем форма. Това се е смятало за много женствена и модерен. Сега тази форма е не по-малко актуална, защото е в състояние да направи женствена дръжка по-фин, а пръстите – по-продълговати. Затова е много важно да се знае кой маникюр е най-добре да направя, за бадемова форма. Струва си да оправи някои нюанси – и тогава без проблеми ще можете да направите всичко перфектно.

Характеристики на маникюр, бадемова форма

Миндалевидная форма е получил името си от едноименната умирай трудно, защото тази форма на нокътната плочка е доста сходна с бадеми. Това е закръглена форма ногтевых плочи, която абсолютно не е заострений или краища. На върха, както и при умирай трудно бадеми, е по-тесен от основата. За него са характерни меки линии. На върха на малко заоблени и се протегна. Обикновено съвременните бадемовидни ногтевые вафли имат доста голяма дължина и силно стеснени до кончикам, най-често точно така се оформят наращенные ноктите.

Главната особеност на маникюр, бадемова форма е, че всички ногтевые плоча трябва да имат същата форма. Те не трябва да се различават по дължина. Освен това, подпиливать трябва да е много внимателно, защото в такива ногтевых плочи, много бързо се появяват бичен и пукнатини, ако не е твърде вежлив с тях да се справят.

Бадемовидни нокти със средна дължина са най-практични и универсални, защото ногтевая плоча е обтекаемое очертание, така че краищата много трудно да се прекъсне, извършване на битови дела. Те са много по-практично, отколкото по-остри варианти.

Миндалевидная форма е олицетворение на женствеността. Освен това, тя е поле за изискан дизайн и нийл арт.

За кого е подходящ?

Така наречените бадем варианти не са подходящи за всички момичета, защото тази форма е много специфичной – поради сужающихся до края на краищата. Дълъг бадем маникюр е по-добре да правят жените, които не са прекалено загрижени за домакинската работа, а също и ако ги обичайните ежедневни задължения не предполага активна, агресивна работа на ръка. Освен това, те не са подходящи за жените, които водят активен начин на живот.Най-добре е да се даде предимство на този вариант в случай, че имате доста спокоен и измерена работен график, в края на краищата форма на бадеми е възможно само за дълги ногтевых плочи.

Миндалевидное очертание е много важно предимство: той е в състояние да удължи визуално пръстите на ръцете. Ето защо тези ногтевые плоча – това е прекрасна възможност за тези представители на нежния пол, които не са твърде дълги и дебели от природата на пръстите. Те са в състояние да правят такива ръце по-изискани и елегантни.

Жените, които са много тънки пръсти и ръце, специалистите не препоръчват да изберете тази форма на ноктите. Такива нокти не изглеждат твърде тънки ръце.

При избора на форма на нокътната плочка винаги се старайте да се вземат предвид формата, структурата на ръцете, а също и дебелината на пръстите – това е един от най-важните фактори.

Как да направим форма?

Направи миндалевидную форма ногтевых плочи по себе си е доста трудно, защото на върха не трябва да бъде прекалено остър – и при това не много широк. Ако сте силно премахнете пилкой край, а след това ще получите остра форма на ноктите. Ако твърде закруглите върха на пила за нокти, тогава ще овални ногтевые плоча. За да направи добра миндалевидное очертание ногтевых плочи, трябва да се използват остри и качествени инструменти. Необходими са нокторезачки, пилка, както и полиране.

Първият начин за създаване на са бадем форма е по-подходяща за тези, у които ноктите са от природата за дълги и здрави , което позволява да се създаде форма на бадеми на естествени ногтевых плочи. Първо трябва да премахнете кожичките и закалени кожата около ноктите, както и да направи класически маникюр. Когато се премахнат всички недостатъци, които могат да попречат на моделиране на формата на ноктите, ще бъде възможно да се премине директно към този процес. По-нататъшни действия ще зависи от това, каква форма имате ноктите си в този момент.

Ако имате ногтевая плоча в овална форма, трябва да малко заузить си на върха. За това трябва внимателно да премахнете височина на върховете по ръбовете, с помощта на пилку за нокти. При това задължително трябва да се движат в една посока, така ще гарантира здравина и трайност на ноктите под формата на бадеми.

Ако сте спечелила нокти във формата на квадрат, тогава ще трябва да използват тънки остри маникюрными ножица. С тяхна помощ трябва да се премахне свободния край на нокътя, от ъглите, от получаване на лека денивелация, трапецовидна форма. След това могат да се възползват пила за нокти, за да закръглят горни край". Най – важното- внимателно изглаждане на ъглите, при това също трябва да работи правилно пилкой.

Когато придадите ноктите в желаната форма, трябва да се полират ги със специален инструмент, но това правило се отнася само до краищата на нокътната плочка. В основата на повърхността се полира, не е нужно. Така че ще получите добри бадеми нокти от бившите квадратни или овални.

Ако сте на път да промени формата не естествени, а изкуствени нокти, трябва да се придържат към друг алгоритъм. Наращенные ноктите показват приблизително същата процедура, промяна на тяхната форма, както и в случай с натурални ногтевыми плочи, но тук могат да се срещнат някои трудности.

В никакъв случай не може да се използва и нокторезачки, защото така ще може да развали режийни ноктите. От такова въздействие те потрескаются и ще започнат да се рушат. Най-добре е да се работи дебела и твърда пила за нокти. Освен това, наращенные ноктите обикновено са доста дълги, затова, имайте предвид, че те ще бъдат по-изпънати (ако сравнение с конвенционалните). Опитайте се да им край по-заоблени, за да не се получи остра форма.

За процеса, за да отиде по-бързо, трябва да се възползва от порест пила за нокти, защото обичайната пилка за нокти не могат да се справят с тежки наращенными ноктите. Такава процедура ще ви отведе много, много време. Трябва да си ноктите до трапецовидна форма, а след това вече леко закръглят ги в ъглите на една ръка. Така ще можете да получите равна миндалевидную форма на наращенных ноктите, не разваляне на вашия маникюр.

Идеи за дизайн

Тъй като миндалевидная форма е една от най-универсалните, вие можете да направите в такъв ноктите си абсолютно всеки маникюр. Това може да бъде класически френски, впечатляващ дизайн нокти с петна и интериор, обикновен маникюр. Можете да направите бизнес маникюр миндалька. Той е подходящ за жените, които на работното облекло и строги изисквания към маникюру. Той предполага однотонное покритие на ноктите, нюдовые тон. Обикновено за тази цел се използват бял, светло кафяв, праскова, млечни продукти и други пастелни нюанси.

По-ярък вариант на маникюр в един тон е покритието на нокътя модерни през този сезон цветове. Към това се отнася цвят марсала, emerald, мента, синя, малахитово и други. Те също могат да се изучават, защото те са в състояние да създадете един прекрасен ансамбъл. Можете да боядисате част от нокти в един цвят, а друг изолиране на един или два нокътя на всяка ръка.

Много нежна и женствена в бадемова форма на ноктите изглежда френски маникюр. Обикновено го правят в нежно розово, светло бежевом или прозрачен-основно покритие, като в този случай на върха на нокътя може да се покрие абсолютно всеки цвят средство. Можете да го направите черно, бордовым или син, но бял вариант е по-спокоен и елегантен.

Ще бъде добре, ако в основата на френча на миндальных ноктите ще бъде светла, тъй като тази форма включва класическа музика. Много интересно изглежда в такъв ноктите си френч с полосочкой във формата на триъгълник върху ръба на нокътя. Така може визуално да удължите ногтевые плоча и да добавите към вашия маникюр оригиналност. Можете да направите частично френски маникюр, който представлява комбинация от класически френча с однотонным покритие на няколко ноктите си. Можете да разнообразите френски маникюр на миндалевидных ногтевых плочи различните модели.

Прекрасна идея за дизайн миндалевидных ноктите е матиран маникюр. Той е в състояние да изгладят всички недостатъци на ноктите – в случай, че не сте успели да се създаде добра форма в домашни условия. Освен това, сега матовость е много актуален, защото тя е в състояние да придадат усещане за мекота. Може да накрасить ноктите едновременно и матово и гланцово лак, редуващи се или по някакъв друг начин чрез комбиниране на тези варианти.На миндальных ноктите добре изглежда зимен маникюр, защото за това се използва специален пясъка, с помощта на които можете да поставите модел, подобен на вязку пуловери или ажурни красиви рисунки.

Velvet пясъка перфектно се съчетава с кристали, тези две възможности на декора може да е интересно да се комбинират. Такъв вариант декор предполага нанасяне на ноктите, выпуклого на модела, той прекрасно разнообразяват класическа форма на бадем.

Миндальную форма могат да украсят флористическим принтом. За това в една или две ноктите си рисуват на няколко по-малки или едно голямо цвете. Така обикновено се отделят средния и безименния пръсти на двете си ръце. Можете също така да украсят всички пръсти на малки цветя. Много красиво изглежда бадем маникюр с трафаретными рози, които обикновено се правят с помощта на лакове, отнасящи се до пластична цветова гама. Това е много женственное и нежна комбинация, която перфектно допълва тази форма.

За летния сезон, може да вземете аквариумный дизайн. Той е подходящ за такава форма, особено в случай, че вашите ногтевые плочи имат по-голяма дължина. Дизайнът включва покритие прозрачен лак и нанасяне на свободен край и средата на ярки или полупрозрачни фигури. Обикновено ги подбират до някакво конкретно заедно. Това е прекрасна възможност за тържествен повод.

Модни тенденции

Майстор по маникюру предлагат най-различни новости в областта на дизайна ногтевых плочи са бадем форма. Много хубав вариант е създаването на лунния маникюр. Този дизайн е въплъщение на женствеността. Той представлява очертание на полумесец по протежение на основата на всеки нокът, които могат да бъдат разпределени по някакъв светъл лак, различен от основния цвят цялата нокътната плочка.

Можете да оставите тази дупка прозрачна. Някои майстори предлагат се отделят нейните кристали или мънистен. Модна новост е вариант на лунния маникюр с триъгълник в основата. Геометрични форми, сега е на мода, така че майстор не са ограничени до една ивица, правят и двойна лунен триъгълни маникюр.

Още една модерна новост е маникюр в стил омбре. Той представлява плавен преход на цветни лакове на ногтевых плочи от един тон в друг, и са бадем форма на този дизайн изглежда много нежно и завораживающе.

Обикновено, омбре в такава форма на ноктите, представлява промяна на цвета на кончикам ногтевых плочи за по-светъл. Обикновено се използват лакове сходна цветова гама, един от които плавно се влива в друга. Маникюр омбре използват и като основа, тъй като тя може да бъде много стилно и необичайно украсяват различни рисунки, апликации, пайети и други интериор.

Не по-малко важно сега маникюр с глиттерами, който добре изглежда на ноктите са бадем форма. Глиттеры представляват ярки чисти пайети, които са нанесени на лепкав слой лак. С тяхна помощ може да е много интересно да разнообразите вашия маникюр, като този на класическата форма на малко дерзости и кокетства. Модна новост е използването на маникюре лакове цвят металик. Те също така ще помогнат да се подчертае тази интересна форма на ноктите, като я отблясъци и блестящи.

Тайните на специалисти

Почти всички специалисти твърдят, че ноктите са бадем форма трябва да бъде много силен, за да не е възможно случайно се счупят или повредят дълги ногтевые плоча. Така че всички специалисти съветват да се прави такава форма на ноктите е само в наращенных с гел или акрил на ноктите си. Основната тайна за перфектния маникюр за нокти са бадем форма е достатъчна за тази дължина. На къси нокти моделиране на тази форма ще се провали, тъй като те ще прилича на триъгълник. Свободния край на нокътя – не по-малко от 7 мм, а по – добре- около един сантиметър.

Всички специалисти смятат, че до приданию ноктите на тази форма трябва да се подхожда с бижута точност, защото се постигне перфектна форма много трудно. Те смятат, че е най-добре да се отдаваме ноктите миндалевидную форма, от формата на трапец. Всеки край на трапец те съветват закруглять на опашката, като всички линии трябва да бъдат плавни. Ако изведнъж твърде сузите край на нокътя, спиливая ъгли, маникюр ще бъде възможно да се спаси. За това е необходимо да се намали остър ръб на нокътя под прав ъгъл, а получените ъгли отново леко заоблени. Ноктите ще са по-къси, но формата е идеална.

Как да се постигне бадемова форма на ноктите, ще кажа следното видео.