Здраве и красота » Грижа за ноктите » Интересни варианти как да направим маникюр в домашни условия със снимка

Интересни варианти как да направим маникюр в домашни условия със снимка

Интересни варианти как да направим маникюр в домашни условия със снимка Напразно жените мислят, че мъжете не гледат не на ръцете и ноктите, това далеч не е вярно.

Мъжете обръщат внимание на ухоженность и чистота на ръцете и ноктите, така че в интерес на всяка жена е да научите как да си направите маникюр в домашни условия, той ви спестява време за туризъм в салон за красота.

Също така има жени, които знаят как да си направите маникюр в домашни условия. Все пак, не всеки от тях знае всички нюанси изпълнява правилно хигиенни маникюр у дома.

Как да направим хигиенни маникюр

За хигиенни маникюр са необходими инструменти:

 • Интересни варианти как да направим маникюр в домашни условия със снимка Баня за нокти
 • Пила за нокти. Избор на пилочку, обръщайте внимание на абразивность. За крехки и чупливи нокти трябва да се вземат по-високи от 240 единици и, за предпочитане стъклен или алмазную. За плътни добри нокти, могат да се вземат метална пилочку с малко грапава повърхност.
 • Ножица или клещи за кожичките. Те трябва да бъдат остри, за да режат кожичките, а не да се разтягат си.
 • Пръчица от портокалово дърво
 • Средство за омекотяване на кожичките и олио за кожичките
 • Подхранващ крем за ръце

Предлагаме ви схема изпълнява правилно хигиенни маникюр:

 1. Преди започване на работа трябва задължително да се търка инструменти дезинфекционен разтвор и измиване на ръцете с вода и сапун.
 2. Сега трябва да подпилить ноктите и да им даде правилната форма. Ако вашето основата на нокътя овална форма на кожичките – овална, ако е квадратна – квадратна. Подпиливать ноктите само трябва да са сухи, за да не увреждат нокътната пластина, от ъгъла към центъра плавни движения.
 3. Моментът да направите ванночку за нокти с помощта на миещ разтвор, морска сол или разтвор с лайка. Ванночку за нокти може да отнеме 10 – 15 минути.
 4. Парцел средство за омекотяване на кожичките. Когато ципа размягчена, отодвигаем я портокалова пръчка, или, ако принадлежа обрезного вид маникюр, изрежете кожичките с помощта на щипчиков или клещи.
 5. Сега парцел масло за кожичките, което забавя процеса на растеж и за дълго оставя я по-мека.
 6. Интересни варианти как да направим маникюр в домашни условия със снимка Ако ноктите ви не е достатъчно гладка, можете да ги подобрявам специална пила за нокти, но тази процедура е желателно да се прави веднъж месечно, не по-често.
 7. След това придайте мекота и блясък на ноктите с помощта на полировочной мека пилочки.
 8. До приключване на процедурата може да се нанесе върху ноктите стягане или лечебен лак и намажете дръжки подхранващ крем.

Извършване на хигиенни маникюр в дома ви не трябва да си темпо преходи в шоурумите до неизвестни майстори. Вие сте господарката на вашето здраве и своите красиви дръжки. След като прочетете нашата статия, сте научили как да се направи маникюр в домашни условия, и вашите невен само във вашите ръце!