Здраве и красота » Грижа за ноктите » Как се извършва воден маникюр в домашни условия стъпка по стъпка

Как се извършва воден маникюр в домашни условия стъпка по стъпка

Как се извършва воден маникюр в домашни условия стъпка по стъпка Ви предстои важна среща или среща? И вие искате да изглеждате добре на височина?

Но ето лош късмет – вие не сте абсолютно трябва време да посетите салон за красота, за да направите пълен марафет.

Добре, грим може да направи от себе си – сигурно знаете как да го направите, защото всяко момиче всеки ден харчи за това е куп от времето, така че със сигурност успя ръка и знае, че именно интересите си.

И така, един проблем е решен – грим може да направи от себе си.

А ето как би с ноктите? Още повече, ако сте свикнали да се доверят на химикалки само учителя, а самите те дори не знае как да държи четката...

Няма проблем! Ние ще се опитаме да ви научи. Още повече, има интересна идея за маникюр в домашни условия.

Това е воден маникюр. Идея за маникюр снимка ярко е представена в Интернет. Можете да отворите картинката, за да си представят, какво точно ще стане.

Ами и ако тази идея за маникюр е подходящ за вас – учете се как го изпълнявам.

Необходими материали за маникюр с помощта на вода

Как се извършва воден маникюр в домашни условия стъпка по стъпка Идея за маникюр, направени с помощта на вода, несъмнено ще се хареса на всички.

Все още било. Такъв маникюр вълнуваща, фантастична и много красив. Време подобна идея за маникюр в домашни условия отнема съвсем малко.

В резултат на това по ноктите се появяват ефектни и нестандартни спирала, всички разводи и полосочки. И всичко това може да се постигне растворением в водичке няколко нюанса лак.

За това, за да реализират своите идеи, ще ви се наложи да имате под ръка съд с вода (тя трябва да е хладка), два или повече нюанса лак (най-важното е, че те не твърде бързо са негови, не са дебели и не стари), флакон лак с пайети, клечка за зъби (това може да бъде лесно да се премахне неныжные остатъци от лак) и закрепитель (за рисуване блестел и да се проведе възможно най-дълго).