Здраве и красота » Грижа за ноктите » Как да направите стилен и модерен маникюр себе си

Как да направите стилен и модерен маникюр себе си

Как да направите стилен и модерен маникюр себе си Модерен маникюр различно от това, което беше някога.

Може да се каже, че маникюр е вид, който виждаме днес е резултат на еволюцията на техники на изпълнение, козметични средства и високите технологии, които са важен атрибут на съвременния маникюр.

Също така, благодарение на еволюцията, която е направила маникюр, достъпни за всички, да направите стилен и модерен маникюр – проста задача.

Освен това, изобщо не трябва да имат диплома за майстор на ноктите обслужване, за да направи себе си модерен маникюр.

Модерен маникюр еволюира от методи за премахване на кожичките, първо, до системата за грижа за ръцете, а сега е философия за грижа за ръцете и ноктите.

Как да направите модерен маникюр

Характеристики на философията за грижа за ръце и нокти са:

  • Как да направите стилен и модерен маникюр себе си Цялостна диагностика на състоянието на кожата на ръцете и ноктите;
  • Избор на програма за грижа за ръце и нокти, въз основа на състоянието на ръце и цели на клиента;
  • Провеждане на комплекс от козметични дейности: дълбоко почистване на кожата на ръцете, премахване на кожичките със специален наркотик, релаксираща вана за къпане, масаж с подхранващ средство, изпълнението на декоративен маникюр.
  • Препоръки за грижа за ръце в домашни условия, изборът на козметични продукти, разработване на методики за тяхното приложение.

Обикновено такава система се провежда курса, особено ако ръцете на клиентите се нуждаят от дълбоко подхранване и влага, а ноктите се изисква дълбока репарация. Предимство на този маникюр в постоянна грижа, което е гаранция за здравето и красотата на ноктите.