Здраве и красота » Грижа за ноктите » Как да направим френски маникюр у дома без ивици

Как да направим френски маникюр у дома без ивици

Маникюр за модерната дама, неразделна част от успешен начин. Добре поддържани химикалки дойде във всяка житейска ситуация, независимо дали това е дата, на бизнес среща или просто срещи с приятелки. Но какво да правя, ако от време на салона просто не е достатъчно. Има изход! Маникюр у дома, със собствените си ръце. Не знам как коляно тази "измама"? Тогава тази статия е за вас.

Откъде да започнете?

Помислете, че искате да видите на вашия ноготках. Чудесен вариант е да се френски маникюр (френч е популярно).

Как да направим френски маникюр у дома без ивици

Как да направим френски маникюр у дома без ивици

Предимства:

 • гъвкав (подходящ за парти и в офис);
 • лек за изпълнение;
 • не изисква големи финансови разходи;
 • добавяйки кристали, пайети, фигура, ще се окаже, празничен маникюр.

Интересно! Името няма нищо общо с Франция. Просто малък маркетингов ход, защото тази държава винаги е законодательницей световната мода.

Обучение, технологията на процеса

Същността на този слой на нокътя е, за да украсят нокътната плоча, подчертават естествеността. В края на краищата, френч – в класическия вариант маникюр, с овална или квадратна форма на нокътя. Плоча ногтевая обикновено телесен цвят, на върха – бяло (възможни са и други варианти: червен, син, почти всички цветове).

Да се направи френски маникюр направете по няколко начина:

 • с помощта на клеящихся бели ивици;
 • с помощта на дебела, тънка четка;
 • с помощта на малък брой на лентата.

Заинтригували? Пристъпваме към действие. Да се използват специални усмивка (самозалепващи ленти за право идеално равномерен върха бял цвят) изкушаващо предложение. Но това действие може да навреди на телесна слой, време похарчени напразно.

На вашето внимание предлагаме начин с използването на тънки четки:

 • подгответе ноктите (изтрие стария лак, ако има такъв);
 • подготвили ванночку с топла вода, пуснете там за 20 мин дръжки. Далеч епидермиса, ако сте свикнали бутане изложени на нея, тогава моля, следвайте това действие с помощта на дървена пръчка. Не използвайте железни, те увреждат ноктите;
 • за да придават желаната форма, с помощта на пилочки;
 • обезжириваем нокътната плоча (така лака ще се задържи по-дълго);
 • покриваме основата на ноктите;
 • нанесе телесни или бледо розов лак;
 • изчакайте няколко минути, преди пълното изсъхване;
 • намечаем фина четка, с бял лак три точки: средата на белия връх и начало, край;
 • бавен, по-уверени движение свържете точките;
 • по необходимост прокрасить още веднъж, за по-наситен цвят;
 • след изсушаване, фиксиране на маникюр безцветен лак.
Как да направим френски маникюр у дома без ивици

Цветен френски маникюр

Съвет! Правете всичко върховете на същите. Различни линии, ще бъде абсурдно да изглежда. По-добре ноктите е по-кратко, но по-красива.

Френч с помощта на лентата

Инструкции стъпка по стъпка за красиви дами:

 • подготовка на нокътя, както и в предишния вариант;
 • основното покритие може да бъде не само ярък, изберете по-ярък цвят (жълт, розов), бъдете оригинални;
 • пред прорисовкой върха на отрежете малка плоска лента, лента, придават на ноктите;
 • без труд, дебела четка, закрасьте горната част. Изберете ярък цвят за основа, вдигнете към него и контрастен за върха. Не забравяйте за комбинации от цветове.
 • закрепете маникюр с помощта на прозрачен лак.
Как да направим френски маникюр у дома без ивици

Френски маникюр с използване на лентата

Тайната! За по-добро отнемане на лентата след края на процедурата, пред използването на лепило на няколко пъти в друга повърхност. Така той леко ще загуби своята лепкавост, не разваляне на основен слой.

За увеличаване на дължината на нокътя, използвайте рисунки, кристали. Можете да закупите готови етикети, дайте воля на своята фантазия. Закупитесь разноцветни лакове + четка за стенописи.

Техниката омбре

Всички сме чували тази дума. Какво е това? Омбре – интересна техника, която включва боядисване на нокътната плочка от тъмен на цвят до по-светло, при това трябва да бъде много мек преход. Този метод се използва не само ногтевая индустрия, но и целия свят на модата. В такъв техниката на боя за коса, шият дрехи, дори и машини, боядисани по този начин.

Как да направим френски маникюр у дома без ивици

Френски маникюр в техниката омбре

Всеки иска да бъде тенденция, но как да се справи с френски маникюр в стил омбре? Прочетете внимателно всички стъпки по пътя към неординарному банда боядисване невен:

 1. Подгответе ноктите (почистваме остатъците от стария лак, за да придават желаната форма, обезжириваем);
 2. Изрежете или отодвигаем кожичките;
 3. Парцел за базов лак, изчакайте пълното изсъхване;
 4. Боядисване на бежово, розово, други цветове в основата, даваме време на сушене.
 5. Парцел за наклон (първият слой лак), с помощта на гъба от паралона. Преди боядисване махнете излишъка с гъба с помощта на обикновени парчета хартия. Така цвета ще е хомогенен, без бучки;
 6. Подсушете нокътната плоча. Моля, обърнете внимание! Не използвайте сешоар, за ускоряване на процеса, лак вздуется, ще се появят малки мехурчета. Отделете повече време, но резултатът ще ви направи щастливи;
 7. На върха на ноктите боядисани по същия начин, но с друг цвят;
 8. Прикрепете стразики (по желание), друга украса;
 9. Закрепете безцветен лак;
 10. За забавяне на растежа на епидермиса, а също просто за облекчаване, грес на основата на ноктите със специални бои. Това ще засили нокътната плоча, ще попречи на разлистване на нокътя.

Новости в областта на ноктите дизайн

Удължаване на живота на своите творениям за нокти ще ви помогне новост в нокътната индустрия – гел — лакове. От ценовата политика на по-скъпи от обикновените, но резултатът си струва. Срокът на служба на този маникюр е 3-4 седмици, без пукнатини и чипс.

Маникюр могат в кабината, но по-евтино да се закупи на специална UV — лампа, няколко базови цветове като за начало. Някои така и е подписано е занимание, което с течение на времето стават майстори на маникюр. Всичко зависи само от вас.

Полезни съвети

В заключение, нашият изследователски пътуване през света на красивите невен, съветваме ви да видите някои от тайните на перфектния маникюр:

 • идеална форма на ноктите – не е квадратна или чисто овални. Нещо средно между тях. Обърнете внимание на естествената форма, поради естеството на въпросите за красота рядко греши. Не забравяйте! Квадратни нокти, правят пръстите на краката визуално по-дебели;
 • еднаквостта на всички невен – гаранция за красив маникюр. Така след подпиливания сравнете двете ръце;
 • в никакъв случай не се разклаща тубичка с лак, има риск от образуване на мехурчета. Просто покатайте в ладошках, топлината на ръцете ще направи консистенцията на однороднее, лак е насочен легне;
 • нанасяйте тънък слой, че не би имало ефект "толстой, вълнисто нокти";
 • златното правило гласи: "Наноси лак в 4 линия" (в средата на първата, втората и третата от двете страни, а от четвъртата по цялата плоча). Този начин окрасит целия ноготок без проблеми.

Желаем успех в овладяването на изкуството на маникюр, на нови идеи, да се надяваме, нашата статия ви е помогнал да разберете всички тайни на успешното френча.

Видео — Как да направим френски маникюр у дома без ивици