Здраве и красота » Грижа за ноктите » Как да се направи дизайн "Счупени стъкла" на гел лак

Как да се направи дизайн "Счупени стъкла" на гел лак

За първи път дизайн "счупени стъкла" са направили в Южна Корея. Първата клиентка с по маникюр и ги изсипа снимка маникюр в социалните мрежи и събра доста ентусиазирани реакции.

Как да се направи дизайн

Момичета по целия свят се интересуват от този ефект и да поиска майстори маникюр повтори този дизайн.

Маникюр с имитация на счупено стъкло изглежда изключително ефектно чрез холографски парчета перламутрового или огледало полиетилен или фолио.

Имитация на счупено стъкло е създаден, за сметка на отразяване на светлината и игри лъчи на светлината върху материала. Голям избор на нюанси ви дава възможност да живеете на най-необичайни идеи.

Използват фолио или полиетиленови може да бъде както цялата повърхност на нокътната плочка, така и под формата на отделни "парчета" и дори да налага на пластове за получаване на цветни переливов.

Как да се направи дизайн

Изпълни този маникюр е силата в домашни условия. Сортиране на нюансите и тънкостите на технологията.

За маникюр могат да бъдат използвани фолио, брилянтен филм или слюда.

 • Най-популярната е тънък филм с прозрачни блестящи в различни нюанси. Той лесно се прикрепя към липкому слоя гел лак. Продава се на тънки ивици или вече нарязана на парчета. Изглежда страхотно както на светли така и на тъмни лакове. Цената на опаковка от фолио в касетата – около 3 USD.
 • Ако предпочетете фолио, тогава купувайте непереводную. Също така имайте предвид, че този материал по-дебел фолио, така че да се засилят към липкому слой е много по-трудно.

Като причина може да изберете гел лак на всеки цвят, но по-впечатляващо фолио изглежда прозрачни нокти.

Фолиото се продава панделки от същия цвят (стойност на опаковката, варира от 2 до 3 USD, в зависимост от дължината), както и комплекти от няколко цвята (набор от фолио 17 цветове, дължина 100 см, на стойност около 48 USD).

Как да се направи дизайн Примери за маникюр счупено стъкло

Още един вариант – цветен слюда, продава се в буркани в сыпучем формата. За да се получи красив ефект, просто я разпръснати по повърхността на нокътя. Цена буркани с слюдой един цвят за 1 USD.

Голям избор от материали на ниски цени предлагат китайски онлайн магазини, като например, "Алиэкспресс", където можете да закупите фолио и фолио е с безплатна доставка.

Инструкция — как да счупено стъкло на гел лак

За извършване на маникюр, ще са нужни:

 • гел лак на един или два цвята,
 • база и топ,
 • UV-лампа,
 • портокалова пръчка,
 • филм за дизайн
 • обезмаслител.

ВИДЕО ИНСТРУКЦИЯ

Етап 1

Изготвяме невен придават желаната форма, изтриваме или отодвигаем епидермиса, отстранете бафом блясък.

Етап 2

Ако филма има лепкав слой, трябва да се премахне. За това ние използваме обезмаслител и памучен тампон.

Етап 3

Нарежете филм на парчета, различни размери и форми. По-добре да направите е върху хартия, така ненужните остатъци, лесно се отърси в буркан.

Етап 4

Обезжириваем нокътната плоча и покриваме база. Се сушат в лампата.

Как да се направи дизайн

Етап 5

Парцел с гел лак на ноктите, за сравнение може да се нанесе на няколко ноктите друг цвят покритие. В нашия пример – да се използва само един цвят гел лак в черен цвят. Лак трябва да се прилага в два слоя, изсушават всеки в лампата.

Етап 6

Парцел на ноктите, където ще бъде фолио на тънък слой topa. Кора от портокал пръчка потопете се малко в топ и подцепляем части от филма, сложи ги на ноктите си в произволен ред. Изсушени слой на лампа.

Как да се направи дизайн

Как да се направи дизайн

Етап 7

Повторете процедурата за другата ръка. Големи парчета е по-добре да не публикувате ние ръбовете на нокътя, тъй като ноктите издут, и филм, може да се премине в процеса на носене.

Етап 8

Определя дизайн в два слоя topa. Се сушат в лампата, след това отстранете лепкав слой.

Как да се направи дизайн

Полезни съвети за изграждане на маникюр

 • С овладяването на техниката на счупено стъкло, гел лак , може да си позволи да смелите експерименти – използвайте различни цветове и комбинации от тях. За лятото избирайте ярки, сочни нюанси, за зимата класически, пастелни.
 • В такъв проект първоначално погледна комбинация от лъскава и матирана текстури, които ще стане добра подложка за "наказание".
 • Не си струва да се прилага фолио или фолио на всички нокти – ще е достатъчно за извършване на една или две невен.
 • Плътно прижимайте парчета фолио към ногтю – те трябва добре да се придържаме. При това разстоянието между тях трябва да бъде не по-малко от 1 мм. Така "фрагменти" ще продължи по-дълго да задържат.
 • Ако частици фолио малко завернулись, изтеглени от нокти, може да се заполировать ги и отново покриване на топ. В противен случай маникюр ще започне бързо да се придържат и лющеща се.
 • "Счупено стъкло" могат да се създават и към обичайния лаке, но е важно да има време да се разложи на парчета материал до пълно изсъхване на лака, а също така не забравяйте върху дизайн нанесете основен лак. Бъдете внимателни – да не се повреди слой лак под фолио.

Материали за дизайн в стил "счупени стъкла" са евтини, така че непременно опитайте необичаен маникюр и зарадвайте себе си и околните.

Google+