Здраве и красота » Здравето на очите » Как да смените цвета на очите с помощта на различни методи, и как това ще се отрази върху характера на човека

Как да смените цвета на очите с помощта на различни методи, и как това ще се отрази върху характера на човека

Как да смените цвета на очите с помощта на различни методи, и как това ще се отрази върху характера на човека Промяна в цвета на очите – за мнозина решение на техните проблеми. Един не харесва цвета на косата си, и те му се променят, друг цвят на очите и това също може да се промени. В резултат на това може да промени външния си вид – драстично.

Промяна на цвета на очите, трябва да помним, че се променя не само екстериора, но и характера и живота като цяло. Така че избора на един или друг начин за промени на очите, външен вид, заслужава да се обмисли.

Как да смените цвета на очите: доказани начини

Как да смените цвета на очите с помощта на различни методи, и как това ще се отрази върху характера на човека Как да смените цвета на очите безопасно и наистина, за да се забелязва? Има няколко начина, всеки от тях е проверен опит и на никого не е навредил.

Днес се използват като начини:

  • Козметичен
  • С помощта на дрехи
  • Използването на лещи
  • Психологически
  • Хирургически
  • Photoshop (на готови снимки)

Козметичен начин да се промени цвета на очите

Умелото прилагане на декоративна козметика е в състояние да направи чудеса и това не е нищо ново. Едно от тези чудеса е способността на грима се сменят цвета на очите.

Най-просто сме6не цвета на очите с помощта на грим, се поддават на сини, сиви и зелени очи. Всички тези цветове са много може да се промени значително. Кафяви така очите може да се направи по-ярки, наситени и подчеркнутыми.

Всичко, което трябва да е под ръка за промяна на цвета на очите – това е сянка, контур, моливи, очна линия, спирала, червило.

За прехода от blue (синьо) цвят на очите към зелената светлина, необходима моливи и сенки сиви нюанси.

За да се подчертае зелен цвят на очите и да го направи по-ярка – струва си да използвате сенки и спирала, на кафяви нюанси. Меки и топли тонове, напълно подходящи за зелени нюанси на очите.

За прехода от сините очи на сиво и синьо, вземете цветни моливи и сенки лилаво и лилаво нюанси, сини и стоманени сенки. Мастило – черен на цвят, може и синьо и лилаво.

Благодарение на разнообразието на козметика – палитра от сенки, спирала, молив – може да се експериментира и по този начин да намерите богата цветова гама от грим, която може да е значително променя цветът на ириса на окото.

Основното предимство на този начин на смяна на цвета на очите, е възможността да го правя всеки ден, създавайки уникален и загадъчни образи.

Промяна на цвета на очите с помощта на дрехи

Дрехи от ярки цветове е в състояние да оттенять цвят на очите и да се промени малко. Например, дрехи, сини и сиви цветове ще увеличи същия цвят на очите: сини очи ще станат по-тъмни, сини очи – сини и така нататък.

По същия начин и със зелени очи. Например, струва си да се носят дрехи тюркоаз, като зелени очи ще имат син оттенък.

Кафяви очи, красиво подчертават robe, като от ярки цветове и пастелни най-различни нюанси.

Дрехи на черни и бели цветя – класика, която подчертава цвета на очите. В отделни случаи, ако по принцип маската е налице контраст, тези цветове могат да променят цвета на очите по-тъмна и ясна посока.

А ето облекло светли тонове с изобилие от пайети и паеток, може да се направи цвета на очите на малко по-лек, но не переменит му драстично.

Промяна на цвета на очите с помощта на лещи

Цветни лещи – отлична възможност да експериментират с този начин. Това е най-бързият начин за промяна на цвета на очите, и доста видно място.

Само с едно движение, тъмно-кафяви очи могат да се превърнат в ярко-зелени и сини цветове на очите. И така всеки цвят радужки очите. Освен това, с помощта на лещи можете да промените стойността на радужки и ученик, което ще направи поглед магнетическим.

На пазара днес се намира голям избор от най-различни цветни лещи, включително и с диоптриями.

Ето, вярно е, че някои не е приятен процес на поставяне на обектива, а ги носят от време на време може да предизвика алергии, дискомфорт и друго, което не е в полза на този най-простия начин.

Психологически начин на смяна на цвета на очите

По този начин се изгражда на самовнушении. Както е известно, възможностите за самовнушение са големи, защото не без основание казват, че всички болести "в главата си". Така и в случая с цвят на очите: ако постоянно да се концентрира върху мисълта, че цветът на очите е син, а след това почти всеки нюанс на очите така и ще стане.

Може да се проведе на 20-минутни аутотренинги, за да променят цвета си.

Освен този начин, може да предизвика стрес, който също може няколко промените сянка на очите.

Известно е, че цветът на очите се променя в зависимост от настроението. Когато настроението е лошо, очите, как бушува океанът – тъмни със сив оттенък. А ако настроението е прекрасно – очите блестящи и с блясък, стават ярки и наситени.

Хирургически начин да се промени цвета на очите

Това е най-новият начин, който е достъпен засега само в САЩ, където е създадена първоначално. Промяна на цвета на очите, по този начин се осъществява чрез лазер. С помощта на лазер се случва изгаряне на пигмента радужки очите. В резултат на това, очите придобиват по-светъл нюанс.

По този начин, може да "направи" само сини очи от кафяви очи, но не и обратното, и този процес не е обратим. Така че той е подходящ само за онези, които точно знаят, че е готов да продължи да живее голубоглазым.