Здраве и красота » Бременност и раждане » Как се изчислява датата на раждането на месец, на зачеването и през седмица, особено изчисления

Как се изчислява датата на раждането на месец, на зачеването и през седмица, особено изчисления

Как се изчислява датата на раждането на месец, на зачеването и през седмица, особено изчисления Практически всички бременни жени искат да знаят предположительную датата на появата на бъдещето дете на светлината. Съвременните технологии позволяват да се направи това с точност до дни.

И макар че той не е сто на лихвения гаранция, че точно в този ден ще се случи това щастливо събитие, ние ще ви кажем как да се изчисли датата на раждането.

Възможно ли е да се изчисли датата на раждането без УЛТРАЗВУК

Как се изчислява датата на раждането на месец, на зачеването и през седмица, особено изчисления Предположительную дата на доставка обикновено се поставят на базата на УЛТРАЗВУК, тази прогноза не е най-точна, но и в днешно време е останало малко количество жени, които са противници на този метод.

Опасност УЛТРАЗВУК за детето не е доказано, но и не исследовалась на сериозни основания. Разбира се, УЛТРАЗВУК не е желателно да се направи в този момент, когато плода, всички жизнено важни органи и системи.

По време на провеждането на процедурата, често се вижда като малко дете се опитва да закрие лицето дръжки, започва интензивно да се движи и при бъдещата майка повишава тонуса на матката. Така че УЛТРАЗВУК не е безопасно, колкото изглежда.

Как се изчислява предполагаемата дата на раждането, без да се прибягва до УЛТРАЗВУКОВО? Това може да стане по няколко начина, и ще опишем всеки поотделно по-долу.