Здраве и красота » Бременност и раждане » Първо раждане – агенти, периоди и техните основни характеристики, колко може да продължава.

Първо раждане – агенти, периоди и техните основни характеристики, колко може да продължава.

Първо раждане – агенти, периоди и техните основни характеристики, колко може да продължава. Първо раждане предизвика много жени повече страх, отколкото радост от спешна среща с дете. Това е свързано с популярността разкази "опитен" приятелки за негативните страни на целия процес. И още повече, че самата жена не знае какво да очаква от този физиологичен процес.

Днес ще ви разкажа за това, как започват и протичат първо раждане. Колко траят те и какви са на периоди? Какво да очакваме в първите дни след раждането?

Първо раждане – агенти на спешна среща с бебето

Първо раждане – агенти, периоди и техните основни характеристики, колко може да продължава. За известно време преди раждането у жените могат да се появят някои признаци, че скоро тя трябва да се очаква среща с дете. До такива характеристики трябва да включват:

  • Опущение на корема , което може да се случи за 2 седмици преди раждането и дори за няколко дни преди началото на родова дейност.
  • Усилване на "тренировъчни" битки . Те могат да станат болезными, по-продължителна.
  • Често уриниране и разстройство на стомаха. Тези симптоми се дължат на подготовката на организма за раждане. С помощта на тези физиологични процеси на организма се изчиства от натрупаните запаси от течности и други вещества.
  • Инстинкт за гнездене и загуба на апетит. При жената често се променя психо-емоционалното състояние – тя иска да сложи в ред къщата, за да го подготвят за раждането на бебето. При това тя не иска да яде, което също се дължи на нервно напрежение.
  • Отхождение на лигавицата на задръствания. Тя представлява гъста слуз, която може да има жълтеникав оттенък и минимално количество кровянистых на вените.

Последния знак може да възникне за 1-2 седмици преди раждането, но често тя се проявява и в деня на започване на родова дейност. Затова, когато появата на жена трябва да се направи посещение на изпълнително бременност специалист за извършване на проверка.