Здраве и красота » Здравето на очите » Като третира съня очи, за да може да каже този сън

Като третира съня очи, за да може да каже този сън

Като третира съня очи, за да може да каже този сън Всеки ден ние виждаме сънища, които са ни невероятни истории с фантастични образи. Всеки образ символичен от гледна точка на астрологията. Той има своето значение, което обяснява – мечта.

Има много сонников. И всеки един от тях, една и съща стойност начин – третира по свой начин. Например, един от съня очи третира като символ на нарцисизъм, а друг казва за предстоящата обидите от страна на врагове. И така нататък.

За какво са мечтали очите

Като третира съня очи, за да може да каже този сън Очите са един от най-важните отличителни характеристики на всеки човек, така че не е чудно, че очите често играят такава важна роля в сънища.

За какво са мечтали очите? Обяснение на сънищата за очите, както и други знаци, се основава на астрология, психология и психиатрия. Освен това, разни поколение хора има различни знания, тъй като източници на информация – всеки бъдат различни, така и способността на интелигентни – всеки човек, поколение – различни.

Всеки човек, поколение в различно време сънища, в които очите не могат да бъдат такива, каквито те съществуват в живота. Това могат да бъдат снимки на очите, като отделни същества, които са надарени със способността да говори. А може да се появи в съня в по-голям, отколкото норма, количество.

Такова разнообразие от образи на зрителния орган се основава на "буйстве" на подсъзнанието, което натрупва информация в рамките на деня. И тъй като повечето хора през деня са заети със своята работа, сънища за очи те виждам в начина, навеянной работа.

Така, например, хората с творчески професии могат да видят в съня си очи в най-фантастичните образи и цветове. Хора на ръководни постове, със сигурност "говорят" с очите си. А ето и хората на медицинските професии, вероятно виждат съвсем необичайни очи и други подобни на тях.

Задаването на въпрос, към което са мечтали очите, сновидец особено внимателно търси отговор, преди важно събитие или когато трябва да вземеш важно решение. Това още веднъж доказва, че хората вярват в мечтите. А струва ли си да вярваме в тях? Решение – това е чисто индивидуално. Ние също имайте предвид, че сънищата – това е всичко, което ни се дава от подсъзнанието, в безсъзнание и на нашите непосредствени преживявания.

Сънищата ни дават съвети, защото "вътрешното око" вижда повече, отколкото на съзнателно и на зрителния орган. Тоест, това не е просто "комично".

И така, какво може да кажете на сън на очите?

Един от най-интересните сънища за очи, това е сън, в който сновидец вижда всичко със собствените си очи. Това състояние няколко изглежда като визия, но човек спи и това е точно сън. Това може да се говори за жажда сън намерите интелигентно просветление, нови знания, нови разбиране и възприемане на наличната ситуация.

Виждам в съня си очи, сякаш отделно или да видя себе си от страна на своите същите очи, може да се говори за това, че в бессознании натрупали много потиснати мисли и желания, всичко това, което отдавна иска да пробие навън.

Интересно за улики сън, в който сновидец вижда само с едното око, или може да гледате само едно око. Например, астролозите смятат лявото око – като символ на Луната, а дясното око – като символ на Слънцето. Съответно, трябва да се обърне внимание на това, което очите е и, че, въз основа на това, преобладава в сновидце – високо активната енергия на слънцето или енергия, насочена навътре (интровертите).

Ако сновидец вижда в съня си, че очите му са обърнати не навън, а навътре, това може да символизира развитието на интуицията и духовното познание. Този сън говори за нуждите на сновидца да се обърнат към себе си, да анализира тяхната психика, опознаването на себе си.

До какво ще участва очите си още? Още мечти "за очи" могат да предупреждават за нещо. Ако сновидец често вижда сънища за очи – неговото подсъзнание се опитва да предупреди "магистър" за предстоящите проблеми или малки неурядицах. Сън колкото и да призовава да се обърне внимание на някои ситуации, хора, за да не се допусне не е добро.

Може би, след такъв сън трябва повече да се доверите на собствената си интуиция и опит или е време да получат нови знания за преодоляване на бариерите и за търсене на нови пътища.

И сън за очите "съветва" сновидцу да бъде по-критично към действията на други хора.

Ако сновидец вижда себе си с три очи, сънят му казва за необходимостта от промяна ред на мисли, да бъдат по-позитивно и в същото време сериозен и отговорен. Често подобни сънища, препоръчват сновидцу търси причини проблеми – вътре в себе си.

Сънища за травма на очите или закрито, може да символизира отказ да се противопоставят на истината, за това, че някой или самият сновидец се опитва да се скрие от истината, се крие някаква истина.

Освен това, сънища за пострадали очите са символ на незачитане на личния живот.

Сънища за затворени очи могат да бъдат израз на болка и възмущение сновидца.

Сън за косоглазии казва, за това, че сновидец не вижда истината, вижда случващото се не е вярно, не такъв, какъвто той е в действителност.