Здраве и красота » Грижа за ноктите » Дизайн на ноктите с гел лак: снимка

Дизайн на ноктите с гел лак: снимка

В последно време бързо набира популярност маникюр гел, новости в който са представени на снимката. Това не е изненадващо, защото тази настилка е много устойчиво и изглежда много по-добре, отколкото обикновен лак. В комбинация със сравнително ниската цена на материала, това прави красив маникюр с гел лак, като на снимката, много по-търсен сред amatures, нийл арт.

Предимствата на материала

Палитра на гел – лакове бързо се разширява, като се стреми да отговори на изискванията на голям брой потребители. Защо все повече и повече fashionistas избират именно този вариант на оформяне на ноктите? Това има няколко еднакво значими причини.

  • Ноктите под гел лак, както се вижда на снимката, е значително по-малко са изложени на механичния изложени на риск. Ако маникюр е направена по всички правила, това покритие защитава ноктите от расслаивания. Освен това, поради плътността на слоя шанс да се счупи на свободния край значително намалени;
  • Красив гелевый маникюр, като на снимката, запазва своята естетичност в продължение на дълго време. Този лак е устойчив на затиранию и надраскване. Ако при нанасянето соблюдалась технология, т.е. запечатывался парче (видях нарязани) на нокти, лак трае много дълго, не скалываясь и не отслаиваясь;
  • Този материал е много лесно да се ползват в домашни условия. Прост дизайн нокти и маникюр с гел лак, представен на снимка в стил френски, може да работи всеки човек, който поне веднъж в живота си наносил маникюр лак. По този начин можете сами да създадете маникюр, подобен по своите естетически качества салонному;
  • Сравнително ниските разходи за покриване също така се превръща в залог за неговата популярност. Сега можете да създадете красиви нокти с гел лак, като на снимката, когато резултатът ще изглежда много професионално. При това не е нужно да похарчите много пари.

Както е известно, търсенето създава предлагането. Затова майстор на ноктите на услугата създават и предлагат на своите клиенткам все нови и нови идеи покриване на ноктите с гел лак. Някои от тях ще разгледаме по-долу.

Стил решение

По принцип, това покритие може да се изпълни на практика едни и същи възможности за дизайн, което и обикновен лак. Въпреки това последователността на този материал е различен, малко по-голям вискозитет. Това може да се опрости създаването на някои опции на нийл арт, но усложни изпълнението на други.

Всички актуални остава френч маникюр с гел лак, представен на снимка. Този класически вариант на дизайн изглежда еднакво подходящо както за работа, така и за среща или вечернике. Въпреки това, традиционните бяло – розова гама може значително да се различават. В последно време на мода цветен френч, то има такъв, когато един от цветя или и двете едновременно се заменят с други.

Лунен маникюр също е на върха на модата. При такъв проект целия нокът се покрива с един наситен тон, както област от кожичките оцветена във формата на полумесец студен оттенък. Много ефектно се съчетават в този маникюре червено и черно гел лак, дизайн в други цветове, представени на снимката.

Не губи значение и маникюр на гелевых ноктите си Наклон, който също може да видите на снимката. Той предлага плавен преход на цветовете от един в друг в рамките на една и съща плоча. Въпреки привидната сложност, тя се изпълнява доста по-лесно. Нюанси се смесва в палитрата, постигане на плавен преход, след това се прехвърлят на лак на гъба, и вече сте с нея на ноктите.

Гладкост на нокътя, която осигурява покритие на гел лак, дава възможност да изпълнява и фото дизайн. Се извършва с помощта на специални етикети, отпечатани на фин филм. След изсушаване на гел върху плаката се нанася стикер. На върха на ноктите се нанася максимална покритие. Тя осигурява по-голяма естетичност и устойчивост на маникюр.

Работа със стикери като цяло е значително опростено, чрез използването на този материал. Както вече беше споменато по-горе, с оглед на по-гладка повърхност, която той създава, етикети – фолио се поставят равномерно и плътно прилежащи към повърхността. Такива снимки за нокти, покрити отгоре прозрачен гел лак, което придава маникюру устойчивост. Филма не вздуваются и не се отклоняват, както се случва с обикновените лакове.

Въпреки това, е достатъчно само по материал и да рисува върху плочите на ръка. Модели и абстракция с помощта на игла се извършват подобен на този на обикновения лаку, но с по-голям вискозитет на гела, резултатът може да се различават малко от очакваното. Ако използвате гел, лак, дизайн на ноктите ще става затруднен, тъй като се установява снимки се получават много ярки. Това също се дължи на специфичната консистенция на гел.


Дизайн на ноктите с гел лак: снимка

Идеи за покриване на ноктите с гел лакДизайн на ноктите с гел лак: снимка

Идеи за гел лакДизайн на ноктите с гел лак: снимка

Дизайн на гел лакДизайн на ноктите с гел лак: снимка

Маникюр с гел лак

Благодарение на нея, на същия гел за лесно можете да стемпинг. Тя равномерно ще запълни целия шаблон и напълно ще премине първо на печат, а с него и чинията. Богат цвят ще направи отпечатък ярки и ясни.

Тайните на работа с гел лак

Въпреки, че тази настилка и се нанася подобно на всеки маникюрному лаку, технологията за работа с него, въпреки това, има редица нюанси. По-специално, гел лак, преди да започнете работа по-добре малко да се затопли в ръцете си, тогава той ще падне точно като на снимката. Освен това, флакон трябва няколко пъти да обърне не много бързо. Да се разклаща гел лак не може да бъде!

Нанесете покритие, което е необходимо единствено върху сухи нокти. В противен случай, при изсъхване тя може да отиде вълни и сморщиться. Дори и след прилагане на обезжиривателя ноктите по-добре е допълнително да се намокри чиста кърпа без помощта на памучен тампон. Също е хубаво да използвате грунд за това, че допълнително се изсушава нокътната плоча.

Слоеве, на които се нанася гел, трябва да бъде много тънка. При липсата на наситеността на цветовете (най-често в ярки или тъмни нюанси) по-добре да се нанесе отново още един слой, отколкото да се опитвате веднага да направят покритие плътен, в един слой. За най-тъмните нюанси, може да се наложи три слоя.

Еднакво добре този лак изглежда като на нарощенных ноктите си, така и на собствените си. Обаче маникюр за къси нокти, като на снимката, ако използвате гел лак, става малко по-сложно за изпълнение. Това е свързано с правило задължителен запечатване нарязания на свободния край. На къси нокти тази процедура се изпълнява доста трудно, да не запачкав пръст. Но без нея не може, тъй като тя значително подобрява трайността на маникюр.

По този начин работата с този материал не изглежда прекалено сложно. Създаване на вливат в гел маникюр, под силата на всяко момиче. Най-интересните идеи за гел лак, представени на снимката по-долу. Може би те не само ще Ви помогнат да получите вдъхновение, но също така да разработи своя уникален и индивидуален дизайн, базирани на тях.